Avís legal

Ikerai Instal·lacions és responsable de la web www.ikerai.com, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Ikerai Instal·lacions és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de la capçalera. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.ikerai.com podeu adreçar-vos a:

Ikerai Instal·lacions
C. Eugeni d’Ors, 14 – baixos

17176 – Sant Esteve d’en Bas (Girona)

Tel. +34 972 69 10 19
ikerai@ikerai.com

La publicació digital d’Ikerai Instal·lacions té com a objectiu posar a disposició de tothom continguts d’interès general complementaris a la seva activitat professional i a difondre tots els seus serveis.

La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de dades

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través d’aquesta web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat d’Ikerai Instal·lacions, el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.